Telefon

E-post

Adresse

Org. nr.

 

 

91 82 70 70

post@sterenga.no

Ruglandveien 9 B, 1358 Jar

995 567 717 MVA

 

 

 

 

VEDLIKEHOLDSFRIE VINDUER LEVERT AV

 

 

 

 

 

 

Norwood er et polsk/norsk selskap som masseproduserer vinduer og dører etter skandinaviske krav, ønsker og spesifikasjoner. Dette systemet er preget av en ukonvensjonell men praktisk løsning for åpning og lukking av vinduet - nemlig utover - noe som er en videreføring av det norske husmorvinduet eller H-vinduet som kom på markedet for over 50 år siden. Dette var i sin tid en revolusjonerende nyhet ved at man nå kunne stå inne og pusse vinduet på begge sider.

Vi hat et bredt spekter av masseproduserte modeller, samt at vi kan skreddersy det som passer til den funksjonalitet eller stilart ditt hus måtte ha. Resultat: Vi tilbyr alle slags løsninger av vinduer og dører skreddersydd for det skandibaviske marked med sprengkulde og trekkfulle vintre - og som i tillegg er godkjent og sertifisert i henhold til Norsk Dør- og Vinduskontroll.

 

 

 

SE VÅRE VINDUSMODELLER


 

Takket være EUs økonomiske støtte og bidrag til polske bedrifter ifbm prosjektet Imporvement of the competitiveness of enterprises in 2004 - 2006 (forbedring av bedrifters konkurranseevne 2004 - 2006) kunne Norwood inngå dette norsk/polsk samarbeid og sette i gang en ny underavdeling for utbedring og produksjon av vinduer med uvante fordeler. Vi nevner noen:

 

 

Plass: Større utnyttbar plass inne i rommet ettersom vinduet slår ut og man ikke trenger å flytte pyntegjenstander eller blomster i vunduskarmen.

 

Mer lys: Store flater med én enkelt vindusramme som tåler opp til 2 kvm glass slipper inn mer lys, gjør de lettere å holde rene, samt minsker kostnadene ved bruk av ferrest mulig sprosser.

 

Lufting: Vinduet kan åpnes helt, settes i luftestilling, eller man kan åpne en egen luftespalte i øvre del av vinduskarmen.

 

Sikkerhet: Vinduet kan settes i innbruddssikker luftestilling, samt at det er muligheter for å "låse" vinduet helt for å sikre uønsket åpning av barn.

 

Renhold: Vinduet kan dreies 180 grader slik at man kan stå inne og pusse begge sider uten bruk av stige, gardintrapp eller lignende.

 

Effettiv tettning: Vinduet er konstruert slik at jo mer det blåser ute, jo mer presses vinduet inn i mot tettningslistene som gir en best mulig forsegling.

 

Prising: Ingen eksrtakostnad ved valg av farger eller ukurante størrelser. Ingen pristillegg dersom man velger farge på håndtak, vannbrett eller luftespalte. Det er dessuten muligheter for gratis utfresing og tilpassing til gipsplater.

 

Garanti: Det er 10 års garanti på både glass og ramme.

 

 

Modeller: Det finnes et utall av modeller og farger å velge i. Det er nesten bare din fantasi som setter grenser.

 

 

Kontakt oss gjerne per telefon 91 82 70 70 eller e-post