Telefon

E-post

Adresse

Org. nr.

 

 

91 82 70 70

post@sterenga.no

Ruglandveien 9 B, 1358 Jar

995 567 717 MVA

 

 

 

 

OM STERENGA BYGGETJENESTER

 

 

                   

 

 

 

Målsetting

 

Sterenga Byggetjenester er et totalrenoveringsfirma som med yrkesstolthet skal kunne tilby et bredt spekter av tjenester til våre kunder. Vi skal alltid levere det kunden har bedt om, hvilket tilsier at vi skal ha motiverte, kvalifiserte og serviceorienterte håndverkere, samt at vi alltid bruker det beste av utstyr og fagmetoder. Vi skal ha en fornøyd kundemasse gjennom nær og personlig kundeoppfølging, noe som gir en trygg økonomisk situasjon for både Sterenga Byggetjenester, våre håndverkere, samt ikke minst våre kunder.

 

 

Kvalitetssikring, samt helse, miljø og sikkerhet

 

Bedriften er registrert i Brønnøysundregisteret og har de nødvendige sertifikater, samt følger de til en hver tid gjeldende lover, forskrifter og kvalitetskrav.

 

 

Historikk

 

Sterenga Byggetjenester ble etablert i 2010 som et resultat av at flere selvstendige norske og polske håndverkere ønsket å tilby et større spekter av tjenester og komplette løsninger til sine kunder. Vi mestrer således både norsk, engelsk og polsk og vi har faste kunder som har fulgt oss enkeltvis eller i fellesskap i nesten 10 år.

 

 

Kunder og referanser

 

Sterenga Byggetjenester kan fremskaffe referanser på forespørsel.

 

 

Med enkle ord:

 

- Vi har fagkompetansen du trenger for å kunne gjøre din drøm til virkelighet:

 •  

Vi bruker erfarne og motiverte håndverkere som utfører alt i fra snekring og muring til maling og flislegging. Vi innehar våtromssertifikat og tillatelse til fjerning av asbest.


Vi kan levere egenimporterte Norwood dører og vinduer, egenimporterte kjøkkeninnredninger, komplette ”Alex Ready Made” baderom ferdig til å settes rett på plass, samt øvrig byggemateriell.

   

  Vi gir deg en gratis befaring og et uforpliktende pristilbud. Vi møter når vi skal og setter vår ære i å være ferdig til avtalt tid, og ikke minst at det skal være ryddig når vi går.

    

   Du får en fast person å forholde deg til og som koordinerer alle arbeidsoppgaver. Denne personen vil følge opp alt på vegne av deg slik at du selv ikke trenger å være til stede hele tiden.


    

   Vi kan også være behjelpelige med nye rom og/eller planløsninger, samt å bidra til skreddersy dine ønsker akkurat slik du vil ha det. Vi utfører oppdrag i Oslo og omegn.

    

    

   Kontakt oss allerede i dag per telefon  91 82 70 70  eller send oss en forespørsel på e-post

    

    

    

    

    

    

    

    

   STAND B01-27

    

   Sterenga Byggetjenester's stand på Bygg Reis Deg 2011 Messen