Adresse

Org.nr.

Mobil

E-post

 

 

 

 

 

 

Ruglandveien 9B, 1358 Jar

995 567 717 MVA

988 41 591

sterenga.bt@onet.eu

         

 

 

 

 

*  Si farvel til lekkasjer, muggsopp og råteskader en gang for alle

*  Unikt i Norge - unikt på verdensbasis

*  Sterenga Byggetjenester - eneste leverandør i Norge

*  Modeller

 

 

JUST IN TIME PRINSIPPET

 

Alex - Det Komplette Baderom man kun løfter rett på plass. Just in Time før taket legges og som er ferdig til bruk etter kun én times montering. Strøm, vann og avløp er sentralt plassert og kan monteres i løpet av kun ca en time. En perfekt universalløsning for privatboliger, hytter, eget lite ”hus” ved svømmebassenget i hagen, moteller, campinghytter, asylmottak , eller for montering i containere og brakkerigger på byggeplasser.

 

 

MILJØVENNLIG

 

Alex - Det Komplette Baderom er tildelt den prestisjetunge MPT Gullmedaljen (Nagrodzona Złotym Medalem) for nytenkning og unik måte å eliminere lekkasjer og råteskader, samt å begrense steder for soppdannelse, mugg, virus og bakterier. Bestående av kun to konstruksjonselementer og glatte overflater gjøres også renhold og vedlikehold betraktelig enklere.

 

 

MPT GULLMEDALJE

 

MPT Gullmedalje - Nagrodzona Złotym Medalem er et meget ettertraktet trofé som kun deles ut til innovative kvalitetsprodukter eller bedrifter, av en komité bestående av industri og fagfolk med dertil egnet kompetanse, samt professorer i fra Polens mest anerkjente universiteter. MPT Gullmedalje borger for kvalitet.

 

 

UTVIKLING OG NYTENKNING

 

Det Komplette Baderom ble til som et resultat av nitidig planlegging og samarbeid mellom turistnæringen, ingeniører, forskere og håndverkere for å kunne levere et unikt produkt selv på verdensbasis. Et produkt som tilfredsstiller bevisste investorers krav til sikkerhet, hygiene og tetthet, montering og tilkobling, og ikke minst til korrosjon/råteskader av spesielt trebyggemassen rundt elementet.

 

 

KOSTNADSBESPARENDE

 

Løsningen vann, avløp og elektrisitet, samt valg av elementer og materialer som brukes, sikrer en meget høy kvalitet. Dette medfører at produktet er meget gunstig økonomisk gjennom en lang levetid og ikke minst ved sterkt reduserte renholds - og vedlikeholdskostnader. Ja, man tror det ikke før man ser det med egne øyne – minst 50 % billigere ift. andre løsninger.

 

 

STIKKORD

 

  • Montering: Monteres på stedet i løpet av 60 minutter
  • Håndverkere: Begrenses til et minimum
  • Deformasjoner: Motstandsdyktig selv i trehus
  • Komplett: en fredig enhet uten sjøter og muligheter for lekkasjer
  • Isolasjon: Leveres ferdig isolert
  • Miljø: forhindrer råteskade, soppdannelse, mugg, virus og bakterier
  • Vekt: Veier kun 170 - 200 kg uansett modell

 

MODELLER